Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat astăzi șantierul blocului de locuințe ANL pentru medici care se află în construcție în incinta spitalului vechi din Suceava. El a arătat că blocul va cuprinde 30 de apartamente cu două și trei camere iar Consiliul Județean va suporta cheltuielile cu racordarea lui la utilități. Termenul de finalizare este luna septembrie a anului viitor. ”Ne interesează foarte mult acest bloc de locuințe pentru ca să aducem aici medici, familii de medici la la Spitalul Județean. Așa va deveni mai atractiv Spitalul Județean. Acești oameni vin dacă le oferi ceva. Și noi le vom oferi apartamnente moderne. Punem mare preț pe atragerea celor mai buni specialiști care să lucreze la Spitalul Județean Suceava, astfel încât, pe lângă condițiile din Spital, dorim să le oferim și locuințe confortabile, în imediata apropiere.

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va reveni la normalitate în perioada imediat următoare. Am această convingere. Mai mult decât atât, noi, Consiliul Județean, mergem deja mai departe, susținând investițiile prin care Spitalul Județean va crește foarte mult. Avem investiții și proiecte în derulare care nu au fost anulate de pandemie”, a declarat Flutur.

Flutur în inspecție la blocul ANL pentru medici. ”Le facem locuințe moderne pentru că  punem mare preț pe atragerea celor mai buni specialiști care să lucreze la Spitalul Județean Suceava”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava