• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a invitat pe medicii pediatri din județ să participe, vineri, 21 septembrie a.c., la o discuție cu privire la construcția unui spital de pediatrie în municipiul Suceava. Întâlnirea va avea loc la sediul Consiliului Județean, începând cu ora 10:00. Flutur a spus că vrea să se consulte cu medicii pediatri înainte de realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construcția unui spital de pediatrie cu 200 de paturi. „În Cluj-Napoca sunt trei spitale de pediatrie, cu o capacitate de 150-200 de paturi. Deci, e nevoie de aşa ceva. Și împreună cu managerul Spitalului Județean, domnul Vasile Rîmbu am discutat acest lucru şi ne vom întâlni vineri pentru a pentru a dezvolta această temă”, a spus Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că statisticile existente arată că în județul Suceava este necesară construcția unui spital de pediatrie.
Pe de ală parte, el a amintit că la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi realizată și o altă investiție extrem de importantă, și anume construirea unui ambulatoriu integrat, adică a unei policlinici pe șase nivele. Pentru această investiție, proiectul tehnic va fi supus dezbaterii și ulterior aprobării în şedinţa de luna aceasta a Consiliului Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava