PNL
PSD
PMP

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a anunțat că la nivelul Consiliului Județean se va înființa o Unitate de Implementare a Proiectelor de infrastructură de transport rutier de natura variantelor ocolitoare, cu finanțare din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. ”Astfel, Consiliul Județean Suceava își va asuma să coordoneze aceste proiecte”, a spus Flutur.

El a arătat că este vorba despre realizarea centurilor de la Suceava și Fălticeni, apoi cele de la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei aferente autostrăzii A7 (Siret-Suceava-Pașcani-București) și Autostrăzii Nordului (Suceava-Bistrița-Dej-Baia Mare-Satu Mare).

Săptămâna viitoare o echipă condusă de vicepreședintele CJ, Viorel Seredenciuc, se va deplasa la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru a depune aceste documente.

Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 101/2020  publicată în Monitorul Oficial Partea I nr. 559 din 26 iunie 2020, au fost adoptate măsuri pentru implementarea proiectelor cu finanțare din fonduri europene în vederea evitării riscului de dezangajare pentru perioada de programare 2014-2020.

Autoritățile publice locale interesate în dezvoltarea proiectelor de infrastructură rutieră pot depune la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor propuneri de proiecte de infrastructură rutieră cu urmărirea pașilor prevăzuți în Ghidul pentru  aplicarea prevederilor OUG nr. 101/2020 și OUG nr.88/2020 elaborat de Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Flutur către Stan: ”Trimite comunicate de presă. Ce altceva ar putea să mai facă? Se vede că a pierdut partidul din mână”

”Este încă o inițiativă foarte importantă pentru dezvoltarea Județului Suceava”, a menționat Flutur pe care speră să o audă ”și domnul Ioan Stan de la PSD Suceava, care de un timp se ocupă de trimis comunicate de presă prin care critica realizările Consiliului Judeţean Suceava”. ”Trimite comunicate de presă. Ce altceva ar putea să mai facă? Se vede că a pierdut partidul din mână. În ultima perioadă – lansarea candidaților PSD fiind cel mai bun exemplu – face ce face și „trage în jos” candidații propriului partid. Este greu de înțeles dar mereu este împotriva proiectelor de dezvoltare a județului. Posibil că se trezește de dimineață cu o invidie dacă vede că se fac lucruri bune în județ. Sunt convins că electoratul sucevean îi va spune în această toamnă ce ar fi mai bine să facă, pentru mai mult timp de aici încolo”, a încheiat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Daniel Cadariu - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava