MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Belgiei în România Thomas Baekelandt, în cadrul discuțiilor fiind subliniat faptul că sucevenii care lucrează în această țară își doresc o cursă aeriană pe ruta Suceava – Buxelles și retur. Tot în cadrul întâlnirii dintre șeful administrației sucevene și diplomatul belgian au fost prezentate și oportunitățile de investiții în județul Suceava. De precizat că în cursul zilei de ieri, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur și ambasadorul Belgiei, Thomas Baekelandt au vizitat o investiție belgiană din municipiul Fălticeni, respectiv o fabrică de confecții textile militare, de echipamente de protecție și de confecții civile sportive Motexco.

Timp de două ore, cei doi oficiali au discutat cu conducerea fabricii, dar și cu angajații. Fabrica din Fălticeni are nu mai puțin de 300 de angajați, producând echipamente pentru piața românească, dar și pentru țări din Europa.

În discuțiile pe care le-a avut cu ambasadorul Belgiei în România, Gheorghe Flutur i-a prezentat acestuia strategia de dezvoltare a infrastructurii de transport. Gheorghe Flutur a scos în evidență, în mod special, posibilitatea dezvoltării Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. În acest context, Gheorghe Flutur a arătat că în Belgia lucrează un număr mare de suceveni, existând o cerere foarte mare pentru o cursă aeriană de la Suceava la Bruxelles. Gheorghe Flutur a amintit că la vizita efectuată recent în județul Suceava de premierul României, Daciean Cioloș, acesta a confirmat că vor începe lucrările la drumul expres pe ruta Siret – Suceava – București, dar la o altă investiție extrem de importantă, respectiv autostrada Iași – Târgu Neamț – Târgu Mureș. Flutur a arătat că municipiul Fălticeni va fi la o distanță de circa 30 de kilometri de această nouă autostradă. Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a adresat o invitație oamenilor de afaceri din Belgia, prin ambasadorul acestei țări, să vină să investească în județul Suceava pentru crearea de noi locuri de muncă, în domenii precum informatica sau industria alimentară.

Flutur l-a înștiințat pe ambasadorul Belgiei că sucevenii care lucrează în această țară vor o cursă aeriană Suceava-Bruxelles, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava