MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a participat astăzi la inaugurarea unei investiții realizată de un sucevean din diaspora, la Pătrăuți. Este vorba de Grigore Vasilaș care a pus pe picioare un complexul Euro Vasilaș care cuprinde o stație de carburanți, o spălătorie și un restaurant, investiție în valoare de 1,5 milioane de euro. Suceveanul în vârstă de 35 de ani are deschisă o afacere în Italia lângă Milano unde are 115 angajați. ”Mă bucur să văd că un sucevean din diaspora se întoarce și investește acasă. Fie ca această poveste de succes să o vedem multiplicată de cât mai multe ori.

Ce alt moment ar fi fost mai potrivit pentru inaugurare decât chiar acum în Luna Diasporei”, a spus Flutur.

Cu acest prilej el a transmis din nou guvernanților că e neapărat nevoie să se apuce odată de construirea în Moldova de drumuri rapide, autostradă sau drum expres, atât de la Siret, Suceava până la București, cât și autostrada A8 Iași-Târgu Mureș. ”De asemenea voi solicita CNAIR să treacă la executarea de sensuri giratorii la intersecțiile drumurilor naționale cu drumurile județene sau cu drumurile de acces la platformele unde sunt realizate investiții. Chiar la Pătrauți, deseori se așteaptă minute în șir pentru a intra în Drumul Național DN2(E85)”, a mai spus Flutur.

Flutur la inaugurarea unei investiții realizată de un sucevean din diaspora la Pătrăuți: ”Fie ca această poveste de succes să o vedem multiplicată de cât mai multe ori”, 3.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava