Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, le-a cerut șefilor de instituții să aibă un comportament care să fie compatibil cu un un județ turistic de grad zero, să fie prietenoși și să fie pregătiți non stop să ia măsurile necesare astfel încât serviciile oferite de județul Suceava să fie la standardele cele mai înalte. Solicitarea a fost făcută în cadrul ședinței de miercuri a Clegiului Prefectural unde Gheorghe Flutur a fost invitat de prefectul Constantin Harasim cel care coordonează instituțiile deconcentrate ale statului la nivel județean. ”Fac un apel la dumneavoastră. Vreau să aveți un comportament de județ turistic de grad zero, de gazdă primitoare. Să fim pregătiți 24 de ore din 24 să asigurăm servicii de calitate. Nu vă reproșez dar cred că putem face mai mult pentru ca siguranța turistului să fie asigurată din toate punctele de vedere”, a spus Flutur. El a mai cerut șefilor de instituții să fie în dialog direct permanent cu populația iar la ședințele Colegiului Prefectural să abordeze teme practice pentru cetățeni. ”Toți activăm în interesul populației județului. Am găsit un județ nevorbit și puține instituții în dialog direct cu populația. Trebuie să avem discuții permanente trebuie să abordăm teme importante pentru oameni cum ar fi pregătirea pentru iarnă a școlilor, aprovizionarea populației cu combustibil. Nu să facem poze pe facebook lângă centrala termică din Vatra Dornei căinându-i pe oameni că îngheață de frig în case”, a afirmat șeful administrației județene.

El i-a informat pe șefii de instituții asupra discuțiilor pe care le-a avut în aceste zile cu oamenii de afaceri din județ cerându-le să facă mai mult pentru cei care vor să investească și că creeze noi locuri de muncă. ”Nu suntem județul cel mai fericit din țară ca mediu de afaceri. Suntem undeva pe la coada clasamentului. Trebuie să facem mai mult să fim prietenoși cu mediul de afaceri să deschidem poarta investitorilor pentru că avem nevoie de locuri de muncă”, a spus președintele Consiliului Județean. Flutur le-a vorbit directorilor suceveni despre proiectul său ”Hai în Bucovina” și despre unul din pilonii săi, Luna diasporei, exprimându-și nemulțumirea că nu există o situație reală despre sucevenii care lucrează în străinătate. ”Ne posibil să nu știm unde sunt românii noștri. De aceea ne trebuie urgent un recensământ al populației de afară”, a spus Flutur care în final a invitat insitutiile deconcentrate ale statului să vină alături de el în proiectul ”Hai în Bucovina”.

Flutur le-a reamintit şefilor de instituţii sucevene că trebuie să lucreze în interesul cetăţenilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava