MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a verificat sâmbătă modul în care se realizează lucrările de de modernizare a drumului european E 85, de la ieșirea din Suceava și până la intersecția cu DN 2H, spre Rădăuți. Gheorghe Flutur a spus că modernizarea acestui tronson va fi finalizată în câteva zile, urmând să înceapă lucrările către Milișăuți și Rădăuți. Flutur a arătat că pe porțiunea modernizată de pe E85 a fost turnat un covor asfaltic nou, cu o grosime de șase centimetri. „În câteva zile terminăm tronsonul de pe E85, de la ieșire din Suceava, până la intersecția spre Rădăuți, după care o echipă va intra și spre Milișăuți. Sunt mulțumit de modul în care se lucrează, echipele fiind prezente pe traseu în fiecare zi din săptămână pentru a finaliza lucrările”, a precizat președintele CJ Suceava.

El a adăugat că de la începutul anului viitor, lucrările de modernizare pe E85 vor continua de la intersecția cu DN 2H către vama Siret. Gheorghe Flutur a arătat că lucrările de modernizare fac parte din proiectul de consolidare a traseului rutier către Vama Siret. „Pot să spun că sunt mulţumit că cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au ţinut cont de solicitările noastre, iar în ultimele luni au fost realizate lucrări de modernizare pe mai multe drumuri naționale din județul Suceava, investiții care vor continua și anul viitor”, a precizat șeful administrației județene. El a reamintit că vara aceasta au fost finalizată și modernizarea DN 2H de la Vicovu de Jos la Putna,   fiind turnat covor asfaltic nou pe o lungime de 10 kilometri.

Gheorghe Flutur s-a declarat mulțumit și de ritmul în care se realizează lucrările de modernizare a drumului național 17B, între Crucea și Broșteni.  Președintele Consiliului Județean Suceava a mai spus că în scurt timp va începe și modernizarea drumului național Sadova – Rădăuți, în zona pasului Ciumârna, la Palma. „În curând se va închide o perioadă în care s-a lucrat mult pe drumurile naționale, dar dacă lucrările ar fi început din luna mai am fi fost mult mai departe. În același timp, am solicitat celor de la Drumuri Naționale să grăbească și marcajele, pentru că urmează perioade cu ceață și cu perioadă de zi mai mică, și vrem să evităm apariția unor probleme”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Flutur: Lucrările de modernizare a E 85 de la Suceava până la intersecția cu DN 2H vor fi finalizate în câteva zile, 9.7 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava