Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, susține că la Congresul partidului programat la finele acestei săptămîni, la Romexpo, nu va candida pentru nici o funcție de conducere, întrucît vrea să aibă timp pentru a se ocupa mai mult de județ, în calitate de președinte al Consiliului Județean. El a declarat că, fiind lider al Organizației Județene, va face parte din Biroul Politic Naţional al PNL.

Președintele Flutur a adăugat că delegații suceveni la Congres merg la București cu gîndul ca PNL să se reformeze, să devină unul de centru- dreapta adevărat și să coaguleze forțele de dreapta în jurul său. De asemenea, el a menționat că mai mult ca oricînd, PNL trebuie să se pregătească să vină la Putere. „Uitaţi-vă ce se întîmplă în PSD şi cred că asta ne obligă să grăbim procesul intern de consolidare a PNL”, a spus Gheorghe Flutur. L

egat de șefia PNL, pentru care candidează Ludovic Orban și Cristian Bușoi, liderul liberalilor suceveni a afirmat că a lăsat liber votul fiecăruia. Gheorghe Flutur a spus: „Au fost moţiuni. Partidul nostru este un partid democratic, cine e mai bun pe acela îl vom susţine. Sigur că îl vom susţine pe omul din echipa noastră, pe Nelu Balan, şi el face parte din echipa lui Ludovic Orban. Din acest punct de vedere sîntem alături de Nelu Balan”. Deputatul Ioan Balan s-a înscris în cursa pentru postul de vicepreședinte pentru regiunea de Nord-Est, pe care-l deține și-n prezent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava