Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în urma discuțiilor pe care le-am avut în cursul zilei de joi cu conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reușit să o convingă de necesitatea finanțării în această toamnă a modernizării a 20 de kilometri de pe traseul drumului național DN 29 Adâncata-Zvoriștea. Gheorghe Flutur a precizat că lucrările pe acest drum urmează să fie începute cât mai curând.

„Aceste lucrări de modernizare se adaugă celor care au fost executate în acest an pe tronsoane de drumuri naționale care traversează județul Suceava.

Numai pe DN 17 s-a refăcut până acum covorul asfaltic pe 30 de kilometri și se mai lucrează pe alți 10 kilometri în zona Poiana Stampei”, a spus șeful administrației județene. El a adăugat că a explicat conducerii CNAIR și necesitatea refacerii covorului asfaltic pe drumul național DN 2 E care face legătura dintre Solca, Marginea, Horodnic de Sus, spre Putna.

„Am primit asigurări că și acest traseu va fi modernizat anul viitor, iar în aceasta toamnă vor fi efectuate lucrări de reparații până la venirea iernii.

Cu sprijinul conducerii CNAIR am reușit în acest an să soluționăm în principal punctele cheie de pe drumul național DN 17 care este intens circulat, vom rezolva și problema drumului dintre Adâncata și Zvoriștea și voi solicita CNAIR să includă în programul de modernizări de anul viitor cât mai multe tronsoane de drumuri naționale”, a încheiat Gheorghe Flutur.

 

Flutur: Modernizarea DN 29 între Adâncata și Zvoriștea va începe „cât mai curând”, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava