MOPAN Suceava

Preşedinetele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, nu exclude posibilitatea de a candidat pentru preşedinţia unei viitoare regiuni din care va face parte şi judeţul Suceava. Afirmaţia a fost făcută de Gheorghe Flutur în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Local al PDL Suceava, după ce mai mulţi lideri naţionali ai PDL, printre care şi preşedintele partidului, Vasile Blaga, au afirmat că Flutur poate recâştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. „Unii îmi transmit să candidez la judeţ. Poate la regiune dragi colegi. Ne mai gândim. Să vedem. Important este că Suceava arată că este unită, că este o forţă şi o poate spune un om care v-a unit”, a declarat Flutur în faţa a aproximativ 1.500 de democrat liberali prezenţi la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Suceava. „Bucovina contează şi trebuie să conteze în continuare pe harta ţării. Nu este suficient să sărbătorim unirea Bucovinei cu România, pe 28 noiembrie în fiecare an, după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Că a mai fost folosit aici. Şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă”, a declarat Flutur. El a amintit că premierul Victor Ponta a venit anul acesta în judeţul Suceava de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, şi a spus că susţine înfiinţarea regiunii Bucovina. „Şi Ponta a venit la Putna de Sf. Maria şi v-a spus ce v-a plăcut să auziţi. Şi eu sunt de acord cu regiunea Bucovina. Să dea Dumnezeu Victor, dar să te ferească Dumnezeu să nu o faci. Despre asta cred că trebuie să vorbim”, a subliniat Flutur.

El a adăugat că democrat liberalii trebuie să explice populaţiei ceea ce s-a făcut în judeţul Suceava, dar mai ales despre investiţiile blocate odată cu preluarea conducerii judeţului de către USL.

„Trebuie să explicăm populaţiei să le aducem aminte ce am făcut în acest judeţ, să arătăm minciuna acestor oameni care conduc, pentru că au câştigat România şi Suceava minţind. De ce ne-au tăiat inventiţiile mai rău ca doctorul Ciomu? S le explicăm de ce ne-au tăiat investiţiile la drumurile Suceava – Botoşani şi Borşa – Cârlibaba, de la pârtia de schi de la Câmăpulung Moldovenesc, Centrul Cultural Bucovina, sau de ce nu a mai venit computerul tomograf performant de la Spitalul Judeţean. Asta trebuie să explicaţi oamenilor”, a încheiat Flutur.

Liderul democrat liberalilor suceveni a mai afirmat că din punctul său de vedere, PDL Suceava poate constitui „balonul de de oxigen” pentru relansarea PDL, amintind că tot de la Suceava „a plecat revoluţia portocalie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava