Concert pascal
MOPAN Suceava

Actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a câștigat în mod categoric alegerile pentru un nou mandat, având în față o diferență de aproximativ 10 procente față de următorul clasat, candidatul PSD Mirela Adomnicăi. Din rezultatele provizorii reiese că Gheorghe Flutur are peste 41% din voturile exprimate pentru președinția Consiliului Județean Suceava. DE precizat că după o simulare a distribuirii mandatelor, PNL ar urma să aibă nu mai puțin de 18 consilieri județeni, PSD – 14 și PMP – 4. Asta înseamnă că PNL va avea majoritatea în Consiliul Județean, având și votul lui Gheorghe Flutur.

Având în vedere această structură a Consiliului Județean, viitorii vicepreședinți ai acestei instituții ar urma să fie Cristinel Crețu și Niculai Barbă. Cei doi au fost propuși și sunt susținuți pentru aceste funcții de către Gheorghe Flutur.

Flutur obține pentru un nou mandat majoritatea în Consiliul Județean Suceava. PNL va avea 18 mandate, PSD - 14 și PMP - 4, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava