MOPAN Suceava

Prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, crede că parlamentarii PSD şi PNL se pot întoarce în Parlament, considerând că „a trecut acea perioadă în care  au exersat supărarea, au exersat dacă prinde şi dacă îşi face efectele această grevă de lux”. Flutur a spus că îi invită din nou pe parlamentarii USL să revină la lucrările Parlamentului. „Acolo să discute toate probleme politice, şi nu în altă parte”, a precizat Gheorghe Flutur. El a arătat că din punctul său de vedere, „greva de lux” a parlamentarilor USL îi va costa mult din punct de vedere electoral. „Nu are decât efect de bumerang pentru USL. S-a văzut că este o grevă în doi timpi. Adică o abordare este a PNL, şi altă abordare este a PSD. Şi invitaţia noastră este să vină să discute în Parlament. Sunt multe legi de discutat, cum ar fi Legea Tineretului, a Energiei, a Uceniciei. Sunt proiecte de legi aşteptate de populaţie. Şi nu prin metoda huiduielilor sau a trompetelor la balcon USL va câştiga încredere în ochii populaţiei. Pe noi, ca partid de guvernământ nici nu ne interesează acest lucru. Dar ne interesează să avem o viaţă parlamentare civilizată şi democratică. De aceea sunt convins că şi parlamentarii de Suceava vor plăti scump în colegiile lor pentru acest gest neinspirat şi necugetat de a lipsi de la serviciu”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că parlamentarii USL dau dovadă că vor să se întoarcă în Parlament, în condiţiile în care „ei deja dau târcoale, având în vedere că au venit în balcon”.

Prim-vicepreşedintele PD-L a arătat că parlamentarii USL ar trebui să fie prezenţi la lucrările Parlamentului pentru a crea cvorum, chiar dacă vor vota împotriva proiectelor de lege. „În fond aici este un joc la off-side din partea lor. Ne retragem ca să vă blocăm. Şi omul de rând vede că nu e constructivă această atitudine. Publicul huiduie şi pe un stadion jocurile astea aşa în care se trage de timp. Dacă ai venit joacă pe teren şi nu trage de timp”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava