MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că PDL va depune o moţiune de cenzură pentru a sancţiona „situaţia gravă din industria laptelui”. Flutur a anunţat că în momentul de faţă se impune luarea de măsuri urgente de sprijinire a producătorilor de lapte loviţi de scăderea vânzărilor si pentru a recâştiga încrederea consumatorului
El a sublniiat că PDL „penalizează” Guvernul Ponta pentru „incompetenţă, neglijenţă şi pentru promisiunile electorale neonorate”
„Moţiunile pe care le depunem subliniază eşecul grav al guvernului Ponta în susţinerea mediului de afaceri. USL nu e doar incapabilă să stimuleze dezvoltarea agriculturii, dar nu reuşeşte nici s-o susţină pe cea care deja există. Cauza principală a situaţiei din industria laptelui este refuzul asumării responsabilităţilor de către USL. Dacă pentru diverse posturi de conducere sau pentru controlul unor sectoare economice se duce o bătălie dură în USL, de responsabilităţile pentru problemele grave fuge toată lumea. Incompetenţa USL loveşte grav cetăţeanul simplu în calitatea lui de consumator de alimente”, a declarat Gheorghe Flutur.
Liderul PDL Sucaeva consideră că actualul Guvern condus de Victor Ponta a adus industria laptelui în pragul falimentului prin gestionarea timidă şi târzie a scandalului laptelui infestat, precum şi prin tentativele de muşamalizare a responsabilităţilor din sistemul sanitar-veterinar. „Guvernul nu a făcut nici un efort pentru a recâştiga încrederea consumatorului şi nu a venit nici cu măsuri de sprijinire a producătorilor loviţi de scăderea vânzărilor”, a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava