Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că votul pe care liderul liberalilor Crin Antonescu şi PNL îl vor da împotriva viitorului Guvern USD va fi unul ipocrit, „născut din frustrarea de a fi dat afară de la guvernare”. Gheorghe Flutur a subliniat că în spatele unei aşa zise opoziţii a PNL nu ar sta nimic altceva decât nemulţumirea liberalilor „că au fost deconectați de la conducta cu resurse financiare a guvernării”.

„În fapt, PNL compensează pierderea ciolanului de la centru cu oscioarele din teritoriu unde liberalii și pesediștii coabitează liniștiți”, a spus Flutur. El a arătat că PDL va vota categoric împotriva guvernului USD – Ponta 3, la fel cum a votat împotriva celorlalte guverne USL. Liderul democrat liberalilor suceveni a ținut să precizeze că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt în egală măsură vinovați pentru eșecurile guvernărilor Ponta 1 și 2, dar și pentru măsurile pe care le va lua guvernul USD. „Observăm cu stupoare că Antonescu vrea să fie reprimit în rândurile opoziției cu brațele deschise, cu pâine și sare. Crin Antonescu a declarat răspicat că nu regretă nici o măsură a guvernărilor la care a participat, Ponta 1 și Ponta 2. Mai mult, Victor Ponta a declarat că programul de guvernare al USD rămâne cel al USL. Ca atare, cabinetul Ponta 3 este în aceeași măsură girat de PNL, ca și Ponta 1și 2. Iar în vreme ce liberalii spun că fac opoziție, sunt şi vor fi în vigoare măsuri care produc rău în lanț la care au fost părtași sau coautori când au guvernat cu PSD”, a declarat Gheorghe Flutur. El a făcut referire la acciza la carbuanţi, impozitul pe construcţii speciale, introducerea a 35 de taxe şi impozite noi sau mărite, „o execuţi bugetară proastă”, eşecul privatizărilor, sau „atacurile comune PSD şi PNL la statul de drept şi justiţie”.

„PDL, ca unic partid care s-a opus tăvălugului USL din 2012, își respectă principiile şi electoratul. PDL va rămâne fidel valorilor sale, justiție, stat de drept şi dreapta europeană. Iar oferta PDL de a semna o moțiune de cenzură cu PNL era menită să scurteze perioada de vid de guvernare. Dacă PNL era un partid de bărbați nu cocote politice ar fi semnat o moțiune de cenzură. Dar PNL a demonstrat din nou că stă atârnat chiar și cu degetul mic de ciolan doar doar reușește să îl apuce din nou cu amândouă mâinile”, a încheiat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava