• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că liberalii au reuşit să câştige alegerile pentru Parlamentul European în mai multe localităţi conduse de primari PSD. Gheorghe Flutur a spus că după numărătoarea paralelă a voturilor, PNL a reuşit să se impună în localități precum Dumbrăveni, acolo unde PSD a organizat mitingul electoral în prezența lui Liviu Dragnea, dar și în alte multe alte localități importante din județ. Flutur a arătat că până în prezent, după numărătoarea paralelă a voturilor, PNL s-a impus în fața PSD în Milişăuţi, Solca, Cajvana, Frasin, Arbore, Straja, Gălănești, Udeşti, Dorna Candreni, Dorna Arini, Panaci și Todireşti.

Flutur a subliniat că PNL a câștigat alegerile și în Suceava, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit altor surse din cadrul PNL, liberalii s-au impus și în Sucevița, Brodina și Poieni Solca (primar independent).

 

Flutur: PNL Suceava s-a impus în mai multe localități conduse de PSD, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava