• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva sute de medalii aniversare ”Bucovina 100” vor fi înmânate unor personalități care s-au remarcat în domeniile lor de activitate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Țara. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care a prezentat miercuri într-o conferință de presă calendarul activităților instituției pe care o conduce până la final de an. Medaliile vor fi înmânate în cadrul ședinței festive a Consiliului Județean care va avea loc în data de 28 noiembrie. Medalia conține pe avers o gravură cu harta României Mari și cu chipul Regelui Ferdinand I Întregitorul cu inscripția ”100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România- 1918-2018” iar pe revers o gravură cu stema Bucovinei cu inscripția ”Consiliul Județean Suceava- Muzeul Bucovinei, 28 noiembrie 2018”. Programul zilei de 28 noiembrie mai cuprinde dezvelirea statutii ecvestre a lui Ștefan cel Mare din Parcul Cetății care a fost reabilitată cu fonduri de la bugetul Primăriei Suceava, inaugurarea Pieței Bucovina de pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, vernisajul unei expoziții dedicate Marii Uniri și lansarea cărții ”Enciclopedia Bucovinei”.

Pe 27 octombrie va fi inaugurat Laboratorul de restaurare

Tot în noiembrie dar în perioada 6-9 noiembrie va avea loc acțiuni de amplasare de plăcuțe pem traseul Armatei Române care a pătruns în Bucovina în 1918 iar în perioada 16-17 noiembrie la Suceava va avea loc o sesiune a Academiei Române cu tema Unirii Bucovine cu Țara  unde vor fi prezenți 20 de academicieni de la București și Cernăuți. Printre acțiunile dedicate Centenarului șeful administrației județene a amintit de cea din data de 27 octombrie când se vor împlini 100 de ani de la înființarea Consiliului Național Român din  Bucovina la Cernăuți. Atunci se va dezveli bustul lui Iancu Flondor care va fi amplasat lângă Palatul Administrativ și se va inaugura Laboratorul de restaurare al Muzeului Bucovinei, investiție de 1,3 milioane de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava