Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat dispozițiile prin care se prelungește activitatea membrilor echipei manageriale de la Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, începând cu 1 ianuarie 2022 până la ocuparea prin concurs a posturilor, dar nu mai mult de 6 luni. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă.

Astfel,  Alexandru Calancea, medic specialist în specialitatea cardiologie, se numește în funcția de manager interimar, Dimitrie-Cristian Siriopol, medic primar în specialitatea nefrologie, se numește în funcția de director medical interimar, iar Oana-Lorena Stanciu, asistent medical principal cu studii superioare, se numește în funcția de director de îngrijiri interimar.

”Actuala echipă a confirmat prin modul în care a fost gestionată activitatea Spitalului Județean în această perioadă a pandemiei, în special pe timpul valului 4, când Alexandru Calancea a fost și coordonatorul medical pe patologia COVID-19 la nivelul județului Suceava”, a subliniat Barbă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava