Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, senatorul Gheorghe Flutur, și-a exprimat nemulțumirea față de stagnarea programului de cadastru gratuit în județ. El a arătat că nu s-a continuat cadastrarea gratuită începută în perioada 2008-2012 când s-a aflat în fruntea administrației județene subliniind că operațiunea este una extreme de importantă inclusiv pentru obținerea de subvenții sau accesarea de fonduri europene.

”Vom continua cadastrarea din toamnă pentru că e o problemă grea a țăranilor și a fermierilor români. Nu-și pot clarifica situația juridică a terenurilor și de aici foarte multe probleme, inclusiv cu obținerea de subvenții sau accesarea de fonduri europene. După anul 2018, în lipsa documentelor cadastrale, fermierii nu-și vor mai putea primi subvenţiile. Pierderea subvenţiilor ar înseamnă un dezastru pentru toți. Realizarea cadastrului trebuie considerată ca o investiţie. Fără cadastru nu se pot face proiecte pentru realizarea de investiții,  care, la rândul lor, permit crearea de locuri de muncă și creșterea veniturilor la bugetul local. A fost un program început în timpul mandatului meu și acum trebuie continuat, mai ales că sunt fonduri europene în acest sens.

De aceea în perioada următoare ma voi lupta pentru cadastrarea gratuită în județul Suceava, începând cu extravilanul și continuând în intravilan”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava