• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, este de părere că promovarea unui pachet legislativ pentru asigurarea unei stabilități a forței de muncă în România ar trebui să fie o prioritate pentru parlamentarii liberali. Gheorghe Flutur venit cu această inițiativă la inaugurarea cabinetului parlamentar din Rădăuți al deputatului PNL Dumitru Mihalescul, unde a fost prezent și liderul național al partidului, Ludovic Orban. „Suntem țara de unde ne pleacă și unde se brăcuiește forța de muncă. Ai un angajat două-trei luni, după care pleacă afară”, a spus Flutur. EL consideră că liberalii au obligația morală de a promova un pachet legislativ pentru a să stabiliza forța de muncă în țară.

Gheorghe Flutur a dat ca exemplu Polonia, acolo unde statul asigură o serie de stimulente, care se regăsesc inclusiv în pensii, pentru cei care nu își schimbă locul de muncă un anumit număr de an. „Astăzi, dacă avem o problemă a mediului de afaceri românesc, și aici la Rădăuți aveți mulți oameni de afaceri, este instabilitatea forței de muncă. Ai un ospătar, un chelner care stă stă la tine două luni, iar după ce găsește un afiș pus pe un stâlp, pleacă în străinătate pentru pleacă pentru un salariu mai bun”, a arătat liderul PNL Suceava. Gheorghe Flutur a spus că un astfel de pachet legislativ pentru asigurarea stabilității forței de muncă este absolut necesar pentru confortul mediului de afaceri din țară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava