MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de modul în care judeţul Suceava „a fost tratat” la rectificarea bugetară de la sfârşitul lunii iunlie a.c. Flutur a spus că după ce nici la rectificarea bugetară din acest an, adoptată de Guvern la sfârșitul lunii iulie, nu s-au alocat fonduri pentru deblocarea investiţiilor pentru judeţul Suceava, se confirmă că tot ce promite USL nu sunt decât minciuni. El a precizat că prin sistarea sistematică a banilor, USL condamnă judeţul Suceava la nedezvoltare și la izolare.

„Intenţia de a anula toate cursele aeriene pentru Aeroportul din Suceava, începând cu iarna viitoare, este încă o dovadă clară în acest sens.

Uitarea, ignorarea și dispreţul față de acest judeţ afectează sucevenii dar si judeţele învecinate. Nici la această rectificare nu s-au alocat fonduri pentru Drumul Suceava- Botoșani și nici pentru legaturile rutiere cu judeţele Maramureş prin Iacobeni – Borșa sau cu judeţul Neamţ, de la Vatra Dornei”, a explicat preşedintele PDL Suceava. El a adăugat că judeţul Suceava nu a primit bani pentru pentru infrastructură, pentru dezvoltarea turismului, pentru școli sau pentru Universitate, şi „zero lei pentru cultura și sportul sucevean”. „Este o abordare inadmisibilă. Le cer guvernanţilor să înceteze a mai trata judeţul Suceava în această manieră. Le cer liderilor judeţeni USL să facă publice demersurile făcute la Guvern pentru ca judeţul Suceava să primescă fonduri la rectificarea bugetară. Le cer tuturor sa vină public și să spună adevărul despre ce au de gând să facă din acest judeţ”, a mai declarat Flutur.

 

Preşedintele PDL Suceava a ţinut să mai precizeze că rectificarea bugetară denotă o lipsă totală de viziune a USL în ce privește dezvoltarea țării. „USL ține România la un nivel de subzistență și se mulțumește să pseudo-administreze țara cu cârpeli și improvizații. Rectificarea bugetară operată de Guvernul Ponta este dovada eșecului guvernării USL. Nu a venit cu nicio măsură de stimulare economică ci doar noi taxe și impozite. Guvernul Ponta a redus fondurile pentru investiții, blocând creșterea economică, ceea ce va însemna ca nu se vor crea noi locuri de muncă, ci va crește şomajul. Nu cred că Guvernul Ponta mai este capabil să ia măsuri de relansare economică și pentru crearea de noi locuri de muncă”, a spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava