• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, se va întâlni în cursul zilei de miercuri, 21 iunie, la Vadu Siret, cu președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean și șeful administrației regionale Cernăuți, Oleksandr Fişciuk pentru a discuta soluțiile tehnice în vederea introducerii unui tren pe ruta Suceava-Cernăuți și retur. ”La întâlnire vor fi prezenți și reprezentanții căilor ferate române și ucrainene. Ne vom întâlni în gară pentru că vrem să analizăm la fața locului posibilitatea de transbordare rapidă de pe linia cu ecartament standard de la noi pe linia cu ecartament mare de la ei astfel încât durata călătoriei de la Suceava la Cernăuți să nu fie mai mare de două ore, două ore și jumătate”, a spus Flutur. El este de părere că noua rută feroviară va contribui foarte mult la fluidizarea traficului, la confortul celor care dorească să călătorească între Suceava și Cernăuți și crede că va duce la creșterea numărului celor care ne vizitează județul.

Flutur și autoritățile ucrainene vor discuta despre soluțiile tehnice pentru introducerea trenului Suceava-Cernăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava