Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderii PDL s-au întâlnit în cursul zilei de astăzi cu cancelarul german, Angela Merkel. Vizita delegației PDL în Germania are loc începând de luni 17 februarie a.c., la invitația CDU și este organizată de Fundația Konrad Adenauer. Alături de liderul PDL, Vasile Blaga, la întâlnirea cu Angela Merkel au fost prezenţi secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, vicepreședintele regional, Ioan Balan, precum şi prim-vicepreședinții Anca Boagiu și Andreea Paul, dar şi Monica Macovei, Alin Popoviciu și Alexandru Nazare, Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL Sorin Moldovan.

În prima zi, reprezentanții Uniunii Creştin-Democrate (CDU) din Germania s-au referit la organizarea și politicile promovate de CDU care au condus la o nouă victorie la ultimele alegeri generale din anul 2013.

De asemenea, în cursul zilei de luni, la sediul central CDU din Berlin, liderii PDL au discutat despre strategii de campanie pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Delegația PDL s-a mai întâlnit şi cu cu președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul German, Gunther Krichbaum. Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să prcizeze că un subiect importat în cadrul discuţiilor a fost cel legat de Legea electorală și sistemul electoral german. Flutur a spus că în cadrul întâlnirilor cu liderii CDU vor fi abordate şi teme legate de Partidul Popular European din care cele două formațiuni politice fac parte. Începând de joi, delegația liderilor PDL se va afla la Dresda, unde, printre alte activități, se va întâlni și cu liderul grupului parlamentar CDU din Parlamentul Landului Saxonia, Bernd Fabritsius.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava