Concert pascal
MOPAN Suceava

La București s-a discutat, din nou, despre finanțarea autostrăzii A7, Siret-Suceava-București. Discuțiile au avut loc la Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene, între ministrul de resort Cristian Ghinea, de la USR-PLUS, senatorul USR-PLUS de Suceava, George Mîndruță, și președintele PNL al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Conform unui comunicat semnat de co-președinții Organizației USR-PLUS, Teodora Munteanu și Radu Ray, autostrada A7 este vitală pentru Moldova. În comunicat se menționează, „Moldova este singura regiune care nu este traversată de nici un segment de autostradă, lucru care înfrînează dezvoltarea județelor din estul țării”. În cadrul întîlnirii s-a convenit asupra necesității urgentării proiectelor mari, de anvergură, asupra parteneriatului între localități, dar și asupra creării de facilități pentru investitori. Totodată, s-a discutat despre demararea proiectului de asociere a orașelor Gura Humorului, Cîmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, „pentru punerea în valoare a uriașului potențial turistic al zonei montane”. În comunicatul USR-PLUS se mai arată: „Doar un efort comun, bazat pe un parteneriat serios, fără prejudecăți politice, axat pe proiecte concrete, realizabile, poate duce la rezultate notabile”. La rîndul său, senatorul Mîndruță a spus: „Așa cum am promis, sprijinim transpartinic proiectele de dezvoltare locală și regională ale județului Suceava”.

Flutur și Mîndruță au discutat cu ministrul fondurilor europene despre finanțarea autostrăzii A7, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava