Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi, împreună cu primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, la inaugurarea compartimentului de Anestezie și Terapie Intensivă – ATI din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.


Valoarea totală a investiției a fost de 1.305.000 lei, din fondurile proprii ale primăriei și spitalului municipal. Noul compartiment este compus din 4 saloane cu câte 2 paturi electrice tip ATI, unitate de transfuzii sangvine și moninoare tip A.T.I pentru fiecare pat. Două dintre monitoare sunt dotate cu modul invaziv de măsurare a tensiunii arteriale în timp real. Mihăiță Negură a ținut să precizeze că Toate monitoarele sunt legate la o stație centrală cu vizualizare directă în camera de gardă a asistentelor și cu sistem de alarmă. De asemenea, compartimentul ATI este dotat cu un aparat Roentgen mobil, pentru a afectua radiografii la pat și care deservește și sala de operații ortopedice.

Fiecare salon are TV prin cablu, aer condiționat medical și priză pentru internet la fiecare pat. De precizat că noul compartiment ATI respectă normele de acreditare. Mihăiță Negură a mai spus că Primăria și Consiliul Local au alocat în acest an spitalului municipal suma de 500.000 lei din bugetul local.

”Aici, și noi, Consiliul Județean, prin Spitalul Județean de Urgență Suceava, am sprijinit spitalul prin transferul unei instalații de sterilizare. Îl felicit pe domnul primar Mihăiță Negură și conducerea Spitalului Municipal, pe domnul manager Cătălin Săndulescu. Am fost de fiecare dată alături de Câmpulung Moldovenesc. Ei au trecut și prin momente foarte grele, au avut conturile blocate din cauza ”celebrului” Program Utilități și Mediu, ”opera” pesediștilor. Voi continua să-i sprijin pentru că voi sprijini totdeauna oamenii gospodari, care văd că folosesc rațional banii publici”, a declarat Flutur.

Flutur și Negură au inaugurat o investiție de 1,35 de milioane de lei la Spitalulul Municipal Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava