MOPAN Suceava

Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că atât el, cât și toți primarii liberali din județ susțin demersul omului de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, pentru construcția de autostrăzi.
„Salutăm această inițiativă, cum salutăm orice inițiativă care poate să sensibilizeze guvernarea PSD în vederea construirii de autostrăzi în Moldova. Din păcate de fiecare dată demersurile noastre s-au izbit de un zid de netrecut al Guvernului de la București”, a spus Flutur. Președintele CJ Suceava a spus că atât el, cât și primarii liberali din județ susțin acest demers pentru că „nouă chiar ne pasă”.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a reluat apelurile către parlamentarii suceveni, indiferent de culoarea politică, pentru a susține amendamentele depuse de PNL Suceava la Legea bugetului de stat pentru dezvoltarea județului. „Parlamentarii PNL de Suceava au depus amendamente la legea bugetului atât pentru construirea drumului expres Siret – Suceava – București, cât și pentru construirea autostrăzii Moldova – Ardeal. Fac un apel către parlamentarii din județul Suceava,  indiferent de culoarea politică, ca la discuțiile la legea bugetului de stat să susțină amendamentele PNL, inclusiv pe realizarea de drumuri de mare viteză, drumuri expres și autostradă. De asemenea, fac apel ca aceștia să convingă Guvernul de la București că și județul Suceava, Moldova, au nevoie de autostrăzi”, a încheiat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava