• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mâine, preşedintele Klaus Iohannis va decora Spitalul Județean Suceava cu Ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler. Ceremonia se va desfășura, începînd cu ora 15.00, la Palatul Cotroceni. La eveniment vor participa președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, managerul spitalului Vasile Rîmbu și o serie de medici. Președintele Flutur a spus că distincția îl bucură și vine ca o recunoaștere a eforturilor investiționale depuse la instituția spitalicească în ultimii ani. Preşedintele Iohannis a semnat, pe 5 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății, decretul prin care Spitalului Judeţean Suceava i-a fost conferit ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler, „în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical”.

Flutur și Rîmbu la Cotroceni pentru a primi decorația de la Iohannis, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava