Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a cerut Guvernului Ponta ca măcar la rectificarea bugetară să nu trateze cu dispreț și indiferență județul Suceava și să deblocheze investițiile importante pentru întregul județ și zonă

“Solicit să fie prevăzută finanțarea integrală în vederea finalizării în acest an a centurii municipiului Suceava, precum și fonduri necesare pentru modernizarea DN 29 Suceava – Botoșani, a drumului DN 18 Iacobeni – Borșa – Baia Mare, a drumului DN 17 B Vatra Dornei – județul Neamț sau a rutelor ocolitoare ale municipiilor Rădăuți și Fălticeni. Apoi, şcolile și spitalele din județul Suceava au nevoie de fonduri pentru continuarea investițiilor. De asemenea, județul Suceava este unul cu un potențial ridicat de risc la inundații si ca urmare nu trebuie abandonate lucrările de îndiguiri si regularizări ale cursurilor de apa”, a spus Flutur. El a adăugat că pentru dezvoltarea turismului, municipiul Câmpulung Moldovenesc si întreaga zona are nevoie de finalizarea pârtiei de ski.

Gheorghe Flutur a solicitat şi fonduri pentru proiectele si investiții aflate in derulare la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

“Asa cum au arata si mai multi primari din județ, in acest moment nu sunt asigurate fondurile necesare pentru asigurarea salariilor pana la sfârșitul anului pentru cadrele didactice si personalul auxiliar din școli si licee. Finalizarea lucrărilor la Centrul Cultural Bucovina din Suceava ar fi doar un exemplu dintre proiectele culturale care au fost blocate si care au nevoie de continuarea finanțărilor. Guvernul Ponta trebuie sa asigure de asemenea fonduri in vederea rezolvării solicitărilor salariaților de la SC Termica SA”, consideră preşedintele PDL Suceava. Gheorghe Flutur a amintit că la adoptarea Legii Bugetului pe 2013 parlamentarii PDL au solicitat si argumentat, prin amendamente, nevoia de fonduri pentru deblocarea proiectelor demarate de primari, dar si pentru investiții derulate la nivel județean sau regional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava