Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat o implicare maximă din partea personalului instituției pe care o conduce în acțiunile de recrutare a voluntarilor cu pregătire corespunzătoare pentru Spitalul Județean Suceava. Gheorghe Flutur a făcut referire la voluntari medici, infirmiere, asistente sau  brancardieri. El a spus că această acțiune de recrutare de voluntari va fi coordonată de vicepreședintele Consiliului Județan Suceava, Viorel Seredenciuc. Gheorghe Flutur a mai propus ca pentru persoanele care se oferă voluntar să lucreze pe aceste posturi, infirmiere, asistente, brancardieri, să fie reglementate prin acte normative proceduri simplificate de recrutare și pregătire, pentru a acoperi necesarul de resursă umană într-un timp cât mai scurt.

Discuţiile pe acest subiect au avut loc astăzi în cadrul unei şedinţe de lucru care a avut loc la Palatul Administrativ Suceava, la iniţiativa prefectului Alexandru Moldovan.

La şedinţă au participat secretarul de stat Ionel Oprea, coordonator al Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava, dr. Manuela Trifan director interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedinţii Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Niță şi Viorel Seredenciuc, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Nadia Crețuleac, managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, Alexandru Lăzăreanu și administratorul județului Suceava, Irina Vasilciuc.

Flutur solicită implicare maximă în recrutarea de voluntari pentru Spitalul Județean Suceava, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava