Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, vrea ca instituția pe care o conduce să participe la târgurile internaționale de turism de anul viitor în cadrul standului Ministerului Turismului. În acest sens Flutur s-a adresat în scris ministrului turismului, Mircea-Titus Dobre. ”Vă adresăm rugămintea de a aproba înscrierea Consiliului Județean Suceava ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la târgurile de turism sus menționate. Facem precizarea că formularele de înscriere vor fi transmise după aprobarea participării la aceste manifetări în ședința de consiliu județean, care va avea loc până la finalul lunii noiembrie”, i-a transmis Flutur ministrului de resort.

Consiliul Județean Suceava își exprimă interesul de a participa ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la următoarele târguri internaționale de turism:

1. Ferien Messe Viena, Austria, ce va avea loc în perioada 11-14 ianuarie 2018;

2. FITUR Madrid, Spania, ce va avea loc în perioada 17-21 ianuarie 2018;

3. IMTM Tel Aviv, Israel, ce va avea loc în perioada 6-7 februarie 2018;

4. BIT Milano, Italia, ce va avea loc în perioada 11-13 februarie 2018;

5. UTAZAS Travel Budapesta, Ungaria, ce va avea loc în perioada 1-4 martie 2018;

6. ITB Berlin, Germania, ce va avea loc în perioada 7-11 martie 2018;

7. Tourism. Leisure. Hotels Chișinău, Republica Moldova, ce va avea loc în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018;

8. Tour&Travel Warsaw, Polonia.

”Destinația turistică Bucovina este una din destinațiile importante pe harta României. În fiecare an, această destinație este promovată la târgurile internaționale de turism prin implicarea Consiliului Județean Suceava, în parteneriat cu asociațiile de turism din județ, în cadrul standurilor organizate de Ministerul Turismului. În acest sens, Consiliul Județean Suceava consideră demersul Ministerului Turismului de a promova pachetele turistice de incoming la târgurile de turism internaționale la care România va fi prezentă în 2018, ca fiind unul extrem de important în asigurarea unei creșteri durabile a numărului de turiști străini în țara noastră”, a mai spus Flutur în solicitarea adresată Ministerului Turismului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava