Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, astăzi, în cadrul unei şedinţe de lucru, că Spitalul Judeţean Suceava are nevoie de achiziţionarea a şapte tipuri de aparatură medicală pentru o funcţionare optimă. La şedinţa de astăzi, de la Palatul Administrativ, au participat reprezentanţi ai administraţiei judeţene şi locale, precum şi ai societăţii civile. Gheorghe Flutur a precizat că un aspect aparte al discuţiilor a fost cel de corelare a eforturilor administrației publice cu cele ale societății civile și stabilirea unor direcții de acțiune cu prioritizarea necesităților materiale, dar mai ales umane, ținând cont de evoluția posibilelor scenarii identificate  în răspândirea COVID 19.

În același timp, administrația județului a prezentat reprezentanților societății civile propriile demersuri efectuate, cât și problemele identificate. „Analiza efectuată de către specialiștii Consiliului Județean Suceava, în colaborare cu cei ai spitalului județean, a relevat necesitatea achiziționării a 7 tipuri de aparaturi medicale, de imediată necesitate, pentru funcționarea optimă a spitalului județean și anume: infuzionate, aspiratoare de secreții, monitoare de funcții vitale, concentrator de oxigen, ventilatoare, bloc injectomate, videolaringoscop”, a spus Flutur. El a adăugat că administrația județeană este dispusă să suplimenteze schema de personal aferentă unității medicale, fiind analizate pentru a fi implementate, și alte măsuri imediate de stimulare a aportului de personal medical calificat.

Tot în cadrul ședinței, pentru asigurarea necesarului de logistică medicală și de resursă umană, a fost solicitată prezența conducerii Spitalului Județean Sucava și a D.S.P. Suceava la o ședință operativă ce se va desfășura joi la sediul Palatului Administrativ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava