• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Colegiul Director al Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL se va întruni joi în şedinţă pentru a analiza rezultatele alegerilor de la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Anunţul a fost făcut de liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, care a precizat că în cadrul aceleiaşi şedinţe vor fi stabilite priorităţile politice pentru anului 2013. Deşi în cadrul PDL s-a vehiculat ideea excluderii din partid a primarilor şi consilierilor care au sprijinit contracandidaţii ARD de la alegerile parlamentare, Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul şedinţei de joi nu vor fi excluderi ale unor membri ai PDL Suceava. „PDL nu are pe ordinea de zi excluderi din partid, ci aducerea de oameni noi. Strângem rândurile pentru a crea o structură care să-i apere populaţia şi aleşii locali de abuzurile actualei puteri. PDL Suceava a fost şi rămâne una dintre cele mai puternice filiale ale acestui partid. În cadrul şedinţei Colegiului Director al PDL Suceava trebuie să fim corecţi şi să analizăm ce nu a mers la alagerile parlamentare şi să încercăm să corectăm. Prioritatea este să fim principalul partid de opoziţie, să monitorizăm actuala putere şi să-i sprijinim pe aleşii locali şi pe primari pentru a atrage fonduri pentru proiectele europene şi guvernamentale”, a spus Flutur. El a criticat actuala guvernare USL, subliniind că aceasta face exact lucrurile pe care le-a condamnat la PDL. Liderul democrat liberalilor suceveni a spus că „din prima zi de guvernare a căzut masca de pe figura USL”, iar noii guvernanţi majorează taxele şi impozitele locale, reintroduce taxa auto sub forma timbrului de meriu, „şi reintroduce impozitul forfetar”. „Tot ceea ce au criticat la noi au început ei să facă din prima zi de guvernare. Ceea ce au spus ei când erau în opoziţie a fost doar de campanie electorală. Când au ajuns la guvernare se vede clar că acceptă aceste măsuri, numai că încearcă să le cosmetizeze”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava