MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatoru Gheorghe Flutur, consideră că principalul adversar al clasei de mijloc din România este USL. Flutur a subliniat că în momentul de faţă, PDL are datoria să rămână unit pentru a lupta împotriva USL, precum şi pentru interesele clasei de mijloc.
“PDL nu îi reprezintă doar pe intelectuali, pe cei cu studii superioare şi profesiile liberale. PDL îi reprezintă pe toți cei ce produc ceva cu mâna lor sau adaugă valoare indiferent de profesia pe care o practică. Fermierii, micii producători industriali, românii care au propria mică afacere, precum şi aceia care muncesc peste hotare își trimit câștigurile acasă, pe toţi îi considerăm parte din familia PDL. Democraţia şi prosperitatea pot fi susţinute numai de clasa de mijloc, singura categorie socială care produce. Democrația și prosperitatea sunt solide și stabile numai dacă sunt un produs intern, făcut în România”, a spus Flutur. El a adăugat că pentru a spijini clasa de mijloc, PDL va promova o serie de măsuri de dreapta, precum reduceri şi scutiri fiscale, stimularea creării de locuri de muncă, dar şi înlăturarea îngrădirilor din sectorul agricol. Flutur a mai arătat că PDL intenţionează să propună o serie de măsuri pentru conferirea de putere reală comunităţilor locale si reducerea dependenţei faţă de centru.
“USL este adversarul principal al clasei de mijloc. USL este o construcție politică anti-industrială și anti-economică care nu poate funcționa decât prin slăbiciunea inițiativei economice, agrare, locale. În viziunea USL, toate acestea trebuie să devină dependente de stat”, a încheiat Flutur.

Flutur susţine că USL este principalul adversar al clasei de mijloc, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava