MOPAN Suceava

Președintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost reales în funcția de secretar general al PDL. Alegerile au avut loc sâmbătă în cadrul Consiliului Național de Coordonare al PDL. Potrivit noului statut al democrat liberalilor, secretarul general al PDL va avea în coordonare jumătate din Biroul Politic Central, respectiv 8 vicepreședinți regionali, 8 secretari executivi și secretarii adjuncți.

Gheorghe Flutur a declarat că îl bucură faptul că PDL Suceava are doi reprezentanţi în conducerea centrală a partidului. Pe lângă Gheorghe Flutur, în structurile de conducere ale PDL se află şi deputatul Ioan Balan, care a fost ales în funcţia de vicepreşedinte regional.

„Me aşteaptă o mună intensă. Sunt conştient că acum am o responsabilitate şi mai mare decât în mandatul trecut. Urmează să reconstruim partidul şi vom stabili un calendar de alegeri de jos în sus. De asemenea, vom introduce fişa militantului, pentru a-i putea promova pe membrii partidului care vor munci”, a spus Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că în perioada următoare va începe şi procedura de selectare a viitorilor candidaţi ai PDL.

Flutur a spus că în calitate de secretar general al PDL se va ocupa de programarea acţiunilor politice ale partidului, iar imediat va începe şi „adevărata bătălie ca principal partid de opoziţie”.

„USL îşi bate joc de România şi în special de clasa de mijloc, de cei care muncesc. USL alocă 99% din timp pentru dispute interne şi pentru a stabili cine are control asupra justiţiei, iar până acum nu am auzit nici o iniţiativă pentru mediul de afaceri şi pentru dezvoltarea economică a ţării”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Flutur va avea în coordonare jumătate din Biroul Politic Central al PDL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava