Concert pascal
MOPAN Suceava

Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, precum şi co-preşedintele PNL la nivel naţional, Vasile Blaga, vor fi prezenţi în luna decembrie la congresul de alegeri al partidului cancelarului Germaniei, Angela Merkel. Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că împreună cu Vasile Blaga va fi prezent în perioada 7 – 10 decembrie a.c. la Koln, acolo unde va avea loc Congresul Uniunii Creştin Democrate (CDU), cea mai mare formaţiune politică din Germania. Flutur a spus că va participa la acest congres prin intermediul Fundaţiei Konrad Adenauer. „Mă bucur că am început anul 2014 deschizând relaţii puternice cu Germania şi cu CDU. Şi reamintesc că atunci am stat împreună cu domnul Ioan Balan, şi alţi colegi, câteva zile în Germania pentru a împărtăşi din experienţa lor. Şi acum închidem anul tot cu o vizită acolo pentru a participa la congresul în care se alege preşedintele CDU”, a spus secretarul general al PNL.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a declarat că din punct de vedere politic, urmează armonizarea „inteligentă şi eficientă” a tuturor structurilor din fostele PNL şi PNL, în cadrul noului Partid Naţional Liberal. „În felul acesta dreapta românească se consolidează şi devine clar, mai ales după aceste alegeri prezidenţiale, alternativa stângii, pentru a putea guverna în orice moment. Asta nu înseamnă că vrem ca mâine să se întâmple acest lucru, dar ca un partid responsabil, noi suntem pregătiţi şi vrem să ne armonizăm şi structurile în teritoriu”, a explicat Flutur. El a anunţat deschiderea totală a PNL către societatea civilă şi pentru primirea de noi membri, în special pentru tinerii care vor să facă politică. „O spun ca un om care are 15 ani de politică în spate. Viaţa mi-a dat şansa să particip, la vârf, în trei campanii prezindenţiale câştigătoare, şi la două referedumuri de suspendare preşedintelui, care au însemnat practic tot campanii pentru prezindeţiale. Cinci campanii mari, grele, plus alte campanii alături de ceilalţi colegi ai mei, şi socotesc că va trebui să împărtăşim şi altora din experienţa acumulată de noi”, a afirmat secretarul general al PNL.

Flutur a mai declarat că din punctul său de vedere, PNL trebuie să-şi deschidă „laboratoarele partidului”, făcând referire la comisiile de specialitate care trebuie să pregătească strategii pentru toate domeniile de activitate. Gheorghe Flutur a arătat că toţi cei care au ceva de spus în PNL o pot face în cadrul acestor comisii, pentru pregătirea viitorului program liberal de guvernare, dar şi pentru a oferi soluţii actualei guvernări, „pentru că un partid din opoziţie care e responsabil vine cu soluţii şi când este în opoziţie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava