Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că venirea companiei Ryanair la Suceava este o nouă surpriză plăcută pe Aeroportul Ştefan cel Mare. După ce a participat la inaugurarea primei curse aeriene Ryanair pe aeroportul sucevean, de la Veneţia – Treviso, Gheorghe Flutur a spus că „este din nou o surpriză plăcută pe Aeroportul Ștefan cel Mare de la Suceava”. „Mă bucur că am participat la mai multe surprize plăcute în ultimii ani. Şi făceam un film. Zbura un avion la câteva zile spre București de la Suceava. Nu cu mulți ani în urmă. Acum a cincea companie mare e prezentă la Suceava. Este vorba despre Ryanair, o companie care are o flotă de 450 de aeronave. Iar prima cursă care vine din Italia, de la Treviso, a aterizat azi pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava. Este singurul aeroport din Regiunea Nord-Est care găzduiește și Ryanair, alături de Tarom, Wizz Air, Blue Air și Tui Fly care este aici. Asta înseamnă 11 desetinații externe, cu 37 de zboruri pe săptămână”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că Aeroportul Ştefan cel Mare a prins o viață consistentă, iar acest lucru obligă administraţia judeţeană să realizeze o dezvoltare rapidă pentru acesta. „fie că vorbim de terminalul doi, fie de alte proiecte, ne gândim în continuare să ne extindem. Şi vă pot spune că la 5 luni, pe aeroport, cu toate greutățile din pandemie, cred că astăzi avem 40.000 de pasageri. În 2019 pe vremea asta aveam 140.000 de pasageri, la 5 luni. Pandemia ne-a afectat serios, dar a afectat pe toată lumea. Dar se întrezăresc vremuri mai bune și astăzi este unul dintre exemplele care ne fac să gândim pozitiv. Bun venit aici acestei companii, alături de celelalte şi mă bucur că putem oferi sucevenilor să plece în mai multe direcții, să vină alții să ne viziteze, să avem legături, să dezvoltăm turismul, activitatea economică. Eu sper în vremuri și mai bune pentru județul Suceava și lucrurile astea încep să se concretizeze”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur: Venirea Ryanair la Suceava este o nouă surpriză plăcută pe Aeroportul Ştefan cel Mare, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava