Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava a anunţat că are soluţii concrete pentru rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului Cajvana. Pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Gheorghe Flutur s-a aflat de mai multe ori în mijlocul locuitorilor din Cajvana. Pe lângă mitingul electoral organizat în acest oraş la începutul campaniei electorale, Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din Cajvana şi pe străzile oraşului discutând cu aceştia pe marginea proiectelor pe care le va susţine în calitate de viitor parlamentar. Flutur a ţinut să precizeze că problemele din Cajvana au apărut şi datorită faptului că prin statutul de mic oraş nu a putut să beneficieze de finanţări prin proiecte europene. Locuitorii cu care s-a întâlnit Gheorghe Flutur au anunţat că îl vor vota pe acesta pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava. În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, acesta a precizat că are soluţii pentru dezvoltarea acestui oraş, unul dintre acestea fiind şi modificarea legislaţiei în vigoare astfel încât şi micile oraşe să poată beneficia de finanţări europene. El a arătat că odată cu modificarea legislaţiei, finanţările prin proiecte europene vor putea fi accesate atât de Cajvana, cât şi de celelalte oraşe mici, Salcea, Liteni, Dolhasca, Milişăuţi, Frasin, Broşteni şi Vicovu de Sus.
„De asemenea, constat cu regret că, încă odată, USL-ul a fost nedrept cu oraşul Cajvana, atunci când au blocat finanţările prin Programul Naţional pentru Dezvoltzarea Infrastructurii şi investiţiile în utilităţile de apă şi canalizare”, a declarat candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava.
Gheorghe Flutur a subliniat că pentru familiile din oraşul Cajvana se va preocupa pentru crearea de locuri de munca, atât pentru tineri, dar şi pentru femei. În special în domeniul manufacturier. De asemenea,Flutur să anunţat că o altă prioritate a sa va fi şi asigurarea condiţiilor pentru realizarea unor investiţi în această zonă a judeţului, ţinaâd cont şi de faptul ca foarte multi locuitori din Cajvana sunt plecatţ la munca în străinătate.
În acelaşi timp, Gheorghe Flutur s-a aflat în campanie din casă în casă şi în Bălăceana, arătând că principalele probleme care vor trebui rezolvate în această comună, şi care vor avea susţinerea sa, sunt cele legate de modernizarea drumurilor care fac legătura cu localităţile Humoreni – Comăneşti şi Stroieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava