• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a atras atenţia conducerii USL a Consiliului Judeţean să nu împartă pe criterii politice banii pe care îi au la dispoziţie pentru localităţile din judeţ. Candidat din partea ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur a spus că banii pe care Consiliul Judeţean urmează să-i împartă în şedinţa de astăzi nu trebuie să fie distribuiţi „pe ochi frumoşi”, doar pentru că vin alegerile din data de 9 decembrie”. „Vreau să cred că nu este o împărţire electorală a banilor. Voi avea o şedinţă cu toţi consilierii judeţeani ai PDL şi vom avea şi mai multe amendamente”, a declarat Flutur. Candidatul ARD pentru postul de senator în colegiul nr. 2 Suceava a spus că solicită conducerii Consiliului Judeţan să aloce o sumă de 40 de miliarde de lei vechi pentru finalizarea construcţiei Centrului Cultural Bucovina din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, pe locaţia fostului cinematograf Moder. „Este vorba despre acea investiţie în care şi eu ca preşedinte al CJ Suceava şi primarul Ion Lungu am investit circa 70 de miliarde de lei vechi. Mai trebuie încă 40 de miliarde de lei vechi pentru a termina lucrările, astfel încât să avem o sală de spectacole, o sală de teatru şi sediul Ansamblului Ciprian Porumbescu”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul PDL Suceava a spus că solicită fonduri pentru plata datoriilor şi pentru cofinaţarea unor proiecte ale primăriilor din mai multe localităţi, cum ar fi Ciprian Porumbescu, Bosanci, Cajvana, Ipoteşti, Pătrăuţi sau Mitocu Dragomirnei. „Pentru aceste primării, dar şi pentru alte localităţi, vom veni cu argumente pentru a li se aloca resursele necesare pentru plata datoriilor şi pentru a continua proiectele pe care le au”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava