MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, candidatul liberalilor la șefia Consiliului Județean, a declarat vineri că și-a propus ca în perioada următoare să aibă o discuție aplicată cu cei de la după ce foarte multi cetățeni și primari au solicitat extinderi de rețele electrice sau modernizarea unor posturi de transformare. ”Este nevoie de o mai bună colaborare cu autoritățile locale precum și o mai largă deschidere pentru rezolvarea solicitărilor tuturor cetățenilor din județul Suceava. Nu este permis ca în 2016, într-o țară membră a Uniunii Europene să ai cătune întregi neelectrificate. Sper că vor înțelege necesitatea extinderii cât mai repede posibil a rețelelor, poate ei vor fi interesați de creșterea numărului de beneficiari”, a declarat Flutur.

El a arătat că o situație similară se înregistrează și în legătură cu accesul la gaz metan. ”Sunt comunități întregi care nu au gaz metan, mai ales pe acolo unde și trece conducta. Reiau solicitarea de a se debloca lucrările de aducțiune a gazului. În ultimile zile aceste solicitări le-am discutat și cu oameni în localitățile de pe Valea Sucevei. Se cere gaz metan spre Rădăuți. La fel, rețele noi pe Valea Solonețului, la Cacica, la Soloneț și Todirești ca să dau doar câteva localități. Și cum spuneam, prin aceste zone trece conducta sau chiar se extrage de acolo gaz metan”, a mai spus Flutur.

Flutur vrea discuții cu E.On pentru extinderea rețelelor electrice și de gaz metan în mai multe localități sucevene, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava