Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seara, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce efectuau serviciul de îndrumare, supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 17, în Ilișești, au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe DN 17. Imediat, șoferul a efectuat un viraj stânga pe DJ 178 înspre localitatea Ciprian Porumbescu și a mărit viteza de deplasare pentru a încerca să scape de polițiști, procedându-se la urmărirea sa pe o distanță de aproximativ 8 km, pe drum și pe un câmp, după care a virat dreapta. Atât conducătorul auto cât și pasagerul din partea dreapta față au coborât din autoturism și au fugit într-o zonă împădurită, procedându-se la urmărirea lor pedestru.

În timpul urmăririi pe jos unul dintre agentii de poliție l-a somat pe șofer și a tras în aer trei focuri de avertisment. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 26 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a sustras autoturismul mproprietatea tatălui său, din fața porții.

La fața locului a fost solicitat un tehnician criminalist, procedându-se la examinarea din punct de vedere criminalistic a autoturismului.

Ulterior, în baza unei informații obținute de către polițiști, șoferul a fost identificat și preluat de către agenții de poliție de la locuința de domiciliu.

Pe timpul urmăririi, șoferul  de 26 ani a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier, fiind înregistrat de aparatul radar montat pe autospeciala de poliție, fiind sancționat prin 4 procese verbale, cu amendă totală în cuantum de 14.065 Ron.

Organele de cercetare penală din cadrul Poliției Mun. Suceava, Biroul Rutier au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 ore a suspectului de 26 ani, din sat/com. Ciprian Porumbescu, județul Suceava.

Suspectul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. (1) din Codul Penal și furtul în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 alin. (1) raportat la art. 228 alin. (1) din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava