MOPAN Suceava

În data de 21 octombrie a.c. la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a fost observat în apropierea frontierei de stat,  pe direcţia localităţii Straja,  un grup de persoane care  transporta  mai multe  colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, însă persoanele au abandonat coletele cu ţigări şi au fugit spre teritoriul statului ucrainean.

Pe timpul acțiunii, deoarece cei în cauză nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale Ucrainei, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei.

Astfel, au fost descoperite mai multe colete voluminoase care conțineau cantitatea totala de 7.790  pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 91.143 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, la final urmând a fi luate toate măsurile legale ce se impun.

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști de țigări, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava