Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă trei focuri de armă pentru reţinerea a doi bărbaţi care au provocat scandal într-un bar. În cursul zilei de duminică, în jurul orei 11:15, Postul de poliție Baia a fost sesizat despre faptul că B. Costică și P. Costică ambii de 32 ani din localitate, fac scandal într-un local din această comună și distrug bunurile din bar.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care i-au identificat pe cei doi, aceștia continuând să se manifeste violent, distrugând mai multe bunuri.

Având în vedere că situația a degenerat, poliţiştii prezenţi la faţa locului au solicitat sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Suceava, care ulterior le-a localizat pe cele două persoane în zona unui magazin din comuna Baia. Aici, întrucât cei doi au încercat să se sustragă urmăririi şi existau date că deţin asupra lor obiecte înţepătoare, pentru reținerea acestora s-a folosit armamentul din dotare, fiind trase de către un poliţist trei focuri de avertisment în plan vertical.

Ambele persoane au fost încătușate și conduse la sediul Postului de poliție Baia pentru cercetări.

La propunerea organelor de cercetare penală, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, a dispus continuarea urmăririi penale faţă de P. Costică şi B. Costică, pentru săvârşirea infracţiunilor de: ,, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice’’ şi s-a dispus prin ordonanţă, reţinerea celor doi suspecţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 09.06.2014, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cei doi inculpaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava