MOPAN Suceava

Au ajuns să-și spele catrințele în public! Muzica populară românească stă acum pe un butoi cu pulbere! De câteva zile, populăroșii s-au dezlănțuit cum n-au mai făcut-o niciodată și au început să împroaște cu noroi unii în alții, scoțând la iveală gunoiul de sub preș, cum s-ar zice, scrie click.ro.

Invidii, bârfe, calomnii și jigniri inimaginabile, toate acestea au fost expuse public în emisiunile lui Cătălin Măruță de la Pro TV și apoi, în cea a lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Scandalurile se țin lanț de câteva zile. Practic, cei doi realizatori tv joacă ping-pong acum cu populăroșii care ies să se bălăcărească public.

Cântăreața Steliana Sima (56 de ani) a pornit hora acuzațiilor! Invitată la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc”, din emisiunea „La Măruță”, Steliana Sima l-a desființat pe colegul Gheorghe Turda (73 de ani), caracterizându-l drept: ”mincinos, parșiv și îmbârligător”. Gheorghe Turda nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns colegei sale, în aceeași notă, scandalul fiind în toi. ”De la bărbați pornea toată bârfa. Fiecare cum își așterne, așa doarme! A intervenit invidia. Mie, gradul de general mi l-a dat președintele. După plecarea ei, ansamblul a rămas fărâmițat, nu se va mai putea repara niciodată”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/folclorul-cu-poalele-cap-5-mari-cantareti-s-au-prins-intr-o-hora-cu-jigniri-barfe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava