Concert pascal
MOPAN Suceava

Când ne gândim la Crăciun, ne imaginăm atmosfera aceea idilică de casă frumos amenajată, brad împodobit, cadouri, familie adunată în jurul mesei pline de bunătăţi. În realitate, până să se ajungă acolo e cale lungă. Trebuie să trecem prin corvoada aglomeraţiei din magazine, curăţeniei generale din casă, apoi să petrecem două zile în bucătărie pentru a găti toate bucatele tradiţionale. În traducere, toate acestea înseamnă stres, nervi, oboseală. Mirela Retegan, „mama” Găştii Zurli, a ales să transforme Crăciunul din corvoadă în bucurie, scrie click.ro.

„Toată copilāria îl auzeam în seară de Crăciun pe tata “ Femeie, gatā odatā că îi Crăciunu’ pe noi si tu nu mai gați lucru!” Mama făcea de toate: de la sarmale până la față de masă apretată în seara de Crăciun și după ce era masa pusă, copiii îmbrăcați, casa lună, de cele mai multe ori cădea lată.”, mărturiseşte Mirela pe blogul ei, mirelaretegan.ro, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fondatoarea-gastii-zurli-stie-secretul-pentru-un-craciun-perfect

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava