Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul de Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, a anunțat astăzi că urmare a strădaniilor depuse de către echipa coordonată de către consilierul local Florin Preda,  Florentina Șcheul și managerul Spitalului Municipal ”Sf. Doctori Cosma și Damian”, Romeo Negruț, Ministerul Fondurilor Europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare a anunțat finalizarea ultimei etape de evaluare și promovare în faza de contractare a proiectului privind consolidarea capacității unității spitalicești în identificarea și tratarea infecției cu virusul SARS-COV2 prin achiziția de echipamente, proiect în valoare de aproape 9 milioane de euro. ”Altfel spus managerul unității spitalicești Romeo Negruț a finalizat deja procedura de licitație pentru cele aproape 1500 de echipamente dintre care demn de semnalat sunt un Computer Tomograf și un aparat de radiologie si fluoroscopie digital de ultimă generație, a căror valoare este de aproximativ 1.000.000 euro. În perioada imediat următoare va avea loc semnarea contractului de finanțare și datorită managementului eficient al spitalului prin finalizarea procedurii de licitație, echipamentele vor intra în funcțiune până la finalul acestui an”, a declarat Bogdan Loghin.

12,5 milioane de euro fonduri europene atrase de primarul Bogdan Loghin în primele opt luni de mandat

El a arătat că acest proiect nu este singular. De la preluarea mandatului, primarul a precizat că au fost deblocate dar și aprobate și alte proiecte printre care se numără și proiectul de achiziție echipamente IT pentru Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” în valoare de aproape 150.000 euro , precum și un proiect extrem de important pentru comunitatea rădăuțeană, prin care se finanțează modernizarea esplanadei, se construiesc două blocuri sociale și o creșă de peste 3,2 milioane de euro. În concluzie, activitatea primarului tuturor rădăuțenilor din primele 8 luni de mandat a adus o suma de 12,5 milioane de euro din fonduri europene.

Fonduri europene de aproape 9 milioane de euro aprobate pentru Spitalul Municipal Rădăuți. Loghin: ”Se simte managementul eficient al spitalului”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava