• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele acestei săptămâni, Foresta Suceava a disputant pe stadionul ”Areni” un meci amical în compania echipei de Ligă a III-a, Petrotub Roman. Meciul a fost unul plăcut ochiului, evoluția ambelor formații fiind una relaxată. Mai tehnici și cu un stil de joc agresiv imprimat de noul antrenor Adrian Iencsi, gruparea gazdă s-a impus cu 5-1. S-au marcat doar șase goluri, însă ocaziile de gol au fost cel puțin duble.

Pentru Foresta Suceava au punctat Matei, din penalty, Căinari, Avram, Stănescu și Bogdan Rusu.
În prima repriză pentru echipa suceveană au evoluat: Hânțescu – D.Bălan, Ferariu, A.Mutu, Semeghin – Cerlincă, Avram, Căinari, Dănilă – Bogdan Rusu, Matei. Au mai evoluat pe parcurs Stănescu, Sfrijan, Mateiciuc, Lung, Burcă, Drugă, Bujor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava