MOPAN Suceava

Foresta i-a înregimentat pe cei mai buni doi juniori de la LPS Suceava, este vorba de portarul naționalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Cărbune (19 ani) și de mijlocașul Daniel Bejenar (18 ani). Ambii jucători au semnat, la sfârșitul săptămânii trecute contracte valabile pe un an cu gruparea de pe Areni, cu opțiune de prelungire.

Cărbune si Bejenar ar putea debuta în tricoul divizionarei a treia în meciul amical pe care „galben-verzii” intenționează să-l dispute miercuri în compania celor de la LPS Suceava. Tot atunci, vor fi putut văzute la joc și celelalte două achiziții din iarnă, portarul Florin Logofătu (Viitorul Verești) și atacantul Andrei Pavel (Aerostar Bacău), precum și o serie de tineri veniți în probe la Foresta, este vorba de Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc și George Boinicu (toți trei de la Zimbrul Siret), Ionuț Lăcătușu (Siretul Dolhasca), Alexandru Danilescu (Recolta Fântânele) și Andrei Marțolea (ex. LPS Suceava).

Dacă terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv nu va fi dezăpezit în timp util pentru amicalul de miercuri, trupa antrenată de Selim Benachour va disputa primul meci de verificare abia vineri, contra celor de la CSM Pașcani. În continuarea programului de pregătire, în luna februarie, „galben-verzii” mai au amicale cu Aerostar Bacău (9 februarie), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (13 și 22 februarie), Șomuz Fălticeni (16 februarie) și ACS Sporting Vaslui (20 februarie).

Clasată la finalul turului pe locul 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Foresta va începe sezonul de primăvară pe 2 martie, când va înfrunta, pe Areni, satelitul celor de la FC Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava