Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a început seria achizițiilor, prima fiind aducerea sub comanda antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan a mijlocașului Cosmin Rotaru. În vârstă de 23 de ani, Rotaru a evoluat în ultimele patru sezoane la gruparea de Liga a III-a Ceahlăul Piatra Neamț. La mijlocul acestei săptămâni s-au mai alăturat lotului Forestei mijlocașul Eugeniu Celeadnic, proaspăt întors din Republica Moldova, și juniorul Adrian Sahlean, adus în această vară de la Bucovina Rădăuți.

De asemenea, trebuie salutată și revenirea fundașului central Paul Mateciuc, care a suferit o operație destul de complicată în intersezon. Recuperarea a decurs însă foarte bine, iar acesta a început să se antreneze deocamdată separat de colegii săi, pe pista de atletism și în sala de forță.

Referitor la jucătorii din garda veche, sunt așteptați ca în cel mai scurt timp să ajungă la Suceava italianul Matteo Rigoni și malianul Diallo Flatie.
Nu mai puțin de cinci jucători a transferat gruparea suceveană în această vară, este vorba de portarul Daniel Zvoronciuc (Bucovina Rădăuți), fundașul Vasile Vitu (Bucovina Rădăuți), mijlocașii Cosmin Rotaru (Ceahlăul Piatra Neamț) și Andrei Sahlean (Bucovina Rădăuți) și atacantul Iosif Netbai (Bucovina Rădăuți). Conducerea clubului asigură că lista achizițiilor va continua, în acest moment purtându-se negocieri cu alți patru fotbaliști.

Lista plecărilor de la Foresta cuprinde opt jucători: Sebastian Bâlbă, Mario Pipoș, Carlos Corduneanu, Haralambie Mociu, Savane Mamadou, Adrian Neacșu, Florin Burghelea și Bogdan Melinte, pentru ultimul existând și varianta prelungirii împrumutului de la FC Botoșani.

În altă ordine de idei, președintele Andrei Ciutac a anunțat că echipa suceveană se antrenează în continuare în grupuri de maxim 10 jucători, așteptându-se noi măsuri de relaxare în ceea ce privește desfășurarea activității fotbalistice.

17 fotbaliști se pregătesc în prezent sub comanda antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan: Daniel Zvoronciuc, Augustin Cărbune – portari; Dudu Constantin Drugă, Vasile Vitu, Ruben Sumanariu, Adrian Avrămia, Simon Mandiuc, Paul Mateciuc – fundași; Iosif Netbai, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Radu Ungurianu, Eugeniu Celeadnic, Cosmin Rotaru, Andrei Sahlean – mijlocași; Robert Martin și Alexandru Marin – atacanți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava