Concert pascal
MOPAN Suceava

Ninsoarea din nopatea zilei de 1 decembrie a creat mari probleme administratorilor terenului ”Areni” înaintea meciului din etapa a XX-a a Ligii a II-a de fotbal dintre Foresta Suceava și Ripensia Timișoara. Cu toate că s-au străduit din toate puterile, partida a început cu întârziere de o oră și s-a desfășurat pe un teren impropriu jocului cu balonul rotund.
Aăa cum era de așteptat, cei care s-a adaptat mai bine au avut de câștigat, construcția fazelor fiind deosebit de dificilă, mai ales pentru gazde. Oaspeții, cu o echipă mai mobilă și mai tehnică, au deschis scorul în minutul 20 prin Adrian Popa. Atacanții timișoreni s-au dovedit a fi mai iuți pe suprafața alunecoasă decât masivii apărători suceveni. Impulsionați în atac de Cerlincă, elevii antrenorului Florentin Petre au forțat egalarea și au reușit-o în minutul 36 când Marius Matei a transformat un penaly acordat pentru un fault asupra sa.
Din păcate, cei care au avut noroc pe finalul primei reprize au fost bănățenii, ei reușind golul doi din o fază de ”billiard”, Laurențiu Tudor trimițând mingea în plasă după ce în urma unui corner balonului a lovit bara porții sucevene. Din prima repriză mai putem reține cartonașul galben acordat lui Cerlincă, foarte ușor, pentru a propusă simulare în codițiile în care totuși se aluneca la fiecare fază.
La reluare, Foresta Suceava s-a aruncat în atac, dar, cum după o oră de la debutul disputei cu Ripensia Timișoara terenul s-a înmuiat și a devenit foarte dificil, ofensiva a fost extreme de complicată. De starea gazonului au profitat atacanții timișoreni care a u răspuns aspru pe contraatac. În partea secundă a disputei dintre Foresta Suceava și Ripensia Timișoara, așa cum se petrece des în fotablul românesc, arbitrul s-a ”orientat” și a luat decizii doar în favoarea echipei aflate la conducere. Oricum, deși sucevenii au avut câteva situații bune de a marca, cele mai mari au aparținut oaspeților care nu s-au descurcat nici în situații de unu la unu cu portarul Began, care a apărat foarte bine. Ofensiva gazdelor a fost definitive avariată în momentul în care Cerlincă a primit al doilea galben după ce a încercat să ciupească mingea portarului timișorean cu care apoi s-a ciocnit.
Scorul final al meciului Foresta Suceava – Ripensia Timișoara a fost 1-2 și sucevenii au ajuns din nou pe ultimul loc în clasament. A mai rămas pentru acest an doar partida din deplasare cu ASA Tg.Mureș și ”pădurarii” au șansa să ierneze din postura de ”lantern roșie”. Să sperăm că perioadă de iarnă va fi un sfetnic bun pentru cei din jurul echipei Fotesta Suceava care vor încerca să facă un lot mai competitive pentru 2018 și o pregătire optimă.

Foresta Suceava: Began – Sumanariu, Masella, Diallo (cpt.), Secrier – Vl. Stănescu, Acolatse, Cerlincă, O. Onofraş – Kimbaloula, M. Matei.
Rezerve: Bîlbă – Bosânceanu, Coroamă, Prisăceanu, Renquin, Dali Amar, Fl. Cordoş.
Antrenor: Florentin Petre
Ripensia Timișoara: D. Munteanu – Ad. Popa (cpt), Horcea, Bobină, Apro – C. Toma, Laur. Tudor – Stoi, Zaluschi, Ad. Ungureanu – Mediop.
Rezerve: Rădulescu – Neamţu, Mânecan, Dumiter, Vlădia
Antrenor: Radu Suciu

Stadion: Areni (Suceava);
Arbitru: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică); Asistenţi: Gabriel Ion Cătană (Târgovişte) şi Alexandra Theodora Apostu (Bacău).

Rezultate consemnate în etapa a XX-a:
Știința Miroslava – ASA Tg.Mureș    5-0
Sportul Snagov – Luceafărul Oradea    0-3
CS Afumați – CS Mioveni    2-1
Dunărea Călărași – Academica Clinceni    4-0
Foresta Suceava – Ripensia Timișoara    1-2
Olimpia Satu Mare – Metaloglobus București    2-0
Pandurii Tg.Jiu – FC Argeș    1-5
ASU Poli Timișoara – Dacia Brăila    2-1
Din această rundă au mai rămas de jucat meciurile: UTA Arad – Chindia Târgoviște și CS Balotești – Hermannstadt Sibiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava