• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava a susținut la mijlocul acestei săptămâni primul meci amical de la startul pregătirilor de iarnă. Fără să impresioneze, echipa antrenată de Selim Benachour s-a impus pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 3-0, la finalul unui joc-test disputat pe parcursul a trei reprize a câte 30 de minute.

Pe fondul unei posesii superioare a mingii, “galben-verzii” au încheiat prima jumătate de oră de joc cu un avantaj de două goluri, în urma reușitelor semnate de Alex Vamanu, cu un șut deviat de un adversar și Andrei Mateiciuc, care a înscris după o acțiune pe partea stângă. Scorul final a fost stabilit de Robert Grumezescu, dintr-o lovitură de la 11 metri. Selim Benachour a rulat 21 de jucători, 10 dintre aceștia venind pe Areni în această iarnă.

Dacă portarul Florin Logofătu, Daniel Bejenar și Andrei Pavel au semnat deja contracte, iar Andrei Vițelaru și moldoveanul Alexandru Vremea sunt pe cale să fie și ei înregimentați de Foresta, alți cinci jucători, este vorba de Alexandru Vamanu (FC Botoșani II), Andrei Marțolea (ex. LPS Suceava), Florin Chiseliță, Gabriel Vatamaniuc și Cristofor Voloc (ultimii trei de la Zimbrul Siret), au susținut probe de joc.

Foresta (prima repriză): Logofătu – Chisaliță, Mateciuc, Bejenar, Onofraș – Vatamaniuc, Vamanu – Marțolea, Lungu, Mateiciuc – Pavel.

Foresta (repriza a doua): Logofătu – Chisaliță, Mateciuc, Ionescu, Onofraș – Bejenar – Pavel, Vamanu, Voloc, Artenie – Marțolea.

Foresta (repriza a treia): Logofătu – Ionescu, Mateciuc, Vițelaru, Ghimp – Voloc, Vremea, Rigoni, Vatamaniuc – Martin, Grumezescu.

În cel de-al doilea meci amical din această iarnă, Foresta va întâlni azi, de la ora 12.00, pe terenul de la LPS, formația CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava