MOPAN Suceava

Foresta Suceava a reușit să continue seria victoriilor din amicable pregătirilor de iarnă. Formația antrenată de Petre Grigoraș s-a impus cu scorul de 2-1 (1-0) la Piatra Neamț, pe terenul colegei de serie Ceahlăul.

Jocul afost unul spectaculos cu multe ocazii de poartă. Sucevenii au deschis scorul prin Andrei Cerlincă, în minutul 34, cu o lovitură precisă de cap, în urma unei centrări trimise de pe partea stângă de italianul Matteo Rigoni. Același Cerlincă a majorat avantajul forestierilor după o oră de joc, după ce a recepționat o pasă de la Alex Marin și a trimis precis, bară – gol, de la 7 metri. Scorul final a fost stabilit de nemțeanul Pîntea în ultimul sfert de oră al întâlnirii, cu un șut pe jos, la colțul lung, din afara careului de 16 metri.

Foresta Suceava a început jocul în formula: Cărbune – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Drugă – Rigoni, Căinari, Ungurianu – Cerlincă, Martin, Filip. La pauză au fost introduși în joc Neacșu și Burghele, iar în minutul 60 au intrat Mociu, Diallo, Stănescu, Marin, Corduneanu și Mandiuc.

Până la startul sezonului oficial sucevenii mai au în program un singur meci amical, sâmbătă, pe 29 februarie, în deplasare, cu Știința Miroslava, începând cu ora 12.00.
Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Liești. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziția secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava